Od temelja do krova, sve na jednom mjestu.

STIROPOR

Stiropor je jedan od glavnih izolacijskiH materijala u graditeljstvu. Dugogodišnje korištenje i upotreba pokazalo je da ima dobre osobine zadržavanja toplote i izolacije. Kod nas možete pronaći sve oblike stiropora koji se danas koriste, za fasade, stropove i zidove, za toplinsku izolaciju i slično.

STAKLENA I KAMENA VUNA

Staklena vuna je dobar toplinski izolator s dobrim koeficijentom toplinske vodljivosti. To je izolacijski materijal mineralnog porijekla za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju u građevinarstvu, industriji i brodogradnji. Koristi se u svim vanjskim konstrukcijama za toplinsku zaštitu, te u pregradnim zidovima za zvučnu zaštitu. Pored staklene vune nudimo i kamenu vunu.

PUR PJENA

PUR pjena ili poliuretanska pjena je građevinski materijal, i koristi se za učvršćivanje prozora, vrata i ostalo. To je vrlo snažna pjena, vrlo visoke koncentracije. Ima vrlo dobra toplinsko izolacijska svojstva. Kod nas možete naći PUR pjene poznatih svjetskih proizvođača, u raznovrsnim pakovanjima.

OSTALI MATERIJALI

Kod nas možete pronaći i druge materijale za izolaciju kao što su termo izolacione ploče - višenamjenske izolacione ploče, ostali pribor za tu namjenu. Nudimo i xps extrudirani poliestern - sa falcem ili bez falca različitih debljina. Namjena mu je prvenstveno gdje su konvencionalni toplinski izolacijski materijali izloženi visokim opterećenjima, te je nezamjenjiv u vlažnim okolišima.