Od temelja do krova, sve na jednom mjestu.

ALATI, SITNI MATERIJALI I OPREMA

U našem prodajnom salonu nudimo širok izbor alata, sitnih materijala i opreme. Nudimo ručne alate za vanjsku i unutarnju upotrebu. U našoj ponudi također možete pronaći i širok asortiman sitnih materijala potrebnih u građevinarstvu poput eksera, vijčane robe, raznih ljepila, traka svih vrsta i sl. Od opreme nudimo zaštitne rukavice, naočale, maske i ostalo što Vam je potrebno.

ARMATURA

U području graditeljstva i gradnje armaturom nazivamo određeno pojačanje ili ojačanje nekog građevnog materijala. Na našem skladištu nudimo različite armaturne mreže, nosače i armaturne šipke. Pogledajte više informacija.

BETONSKI PROIZVODI

Na našem skladištu možete pronaći različite proizvode betonskog porijekla kao što su betonski blokovi, betonske cijevi raznih profila, betonsku galanteriju, šahtove, kanalice i ostali pribor.

BLOKOVI ZA ZIDANJE

Kod nas možete pronaći različite blokove za zidanje. Također nudimo svu popratnu opremu. Imamo velik izbor blokova koji se koriste u zidarstvu. Kod nas isključivo možete pronaći poznate brendove. Kod nas možete pronaći sve vrste blokova, opeku, ciglu te siporeks. Pogledajte više informacija.

BOJE I LAKOVI

U našem prodajnom salonu nudimo boje i lakove za različite namjene. Nudimo boje i lakove za drvo, metal, beton i dr. Kod nas možete pronaći boje i lakove različitih proizvođača vrlo širokog spektra nijansi. Sve po najpovoljnijim cijenama.

CRIJEPOVI I POKROVNI MATERIJAL

Crijep je građevinski materijal koji se koristi za pokrivanje krovova nastamba ili zgrada. U našoj ponudi nudimo različite crjepove i ostale elemente koji se koriste u pokrivanju građevinskih objekata. Također nudimo i ostale pokrovne materijale kao što su lim, salonit i plastične ploče. Pogledajte više informacija.

DIMNJACI

Dimnjaci su konstrukcije na građevinama namijenjene za ispuštanje dima, plina ili para iz peći u atmosferu. Većina ih je izgrađena okomito, zbog što lakšeg i jednostavnijeg otpremanja plinova. Kod nas možete pronaći sve elemente koji su Vam potrebni u izgradnji dimnjaka. Kod nas možete pronaći velik izbor Schiedel dimnjaka.

ELEKTROMATERIJAL

Prodaja elektro materijala, razni kablovi, automatski osigurači, vezice, utikači, stezaljke, sijelice, kanalice, razni alati, itd. Sve što trebate možete pronaći kod nas.

FASADE

Kao što smo naveli u uslugama firma Mujagić Commerce pruža uslugu mixanja fasada. U ponudi imamo automatizovano miksanje fasada i boja za fasade širokog spektra nijansi renomiranih proizvođača kao što su HENKEL i CHROMOS-SVJETLOST. Također nudimo i sve popratne materijale za fasadu kao što su mrežica za fasadu, fasadna ljepila, emulzije i ostalo.

GIPSANE PLOČE - SUHA GRADNJA

Za unutarnje uređenje zidova možemo koristiti i suhu gradnju, tzv. gipsane ploče. Iste se mogu pričvrstiti na postojeći (ožbukani) zid, može i direktno na ciglu pomoću ljepila ili se mogu pričvrstiti na limene profile (tzv. Cd i Ud profili). Pored gips ploča nudimo i sav popratni materijal koji se koristi pri montaži. U ponudi imamo i vodootporne gipsane ploče.

IZOLACIJA

Nudimo sve oblike izolacijskih materijala. Kod nas možete pronaći nove izolacijske materijale koji se danas koriste u graditeljstvu. Dobro poznavanje toplinskih svojstava građevinskih materijala jedan je od preduvjeta za projektiranje energetski učinkovitih zgrada.Pogledajte više informacija

KATRAN I LEPENKE

Može se slobodno reći da je katran ili bitumen kao građevinski materijal danas broj jedan u području izoliranja krovišta, građevinskih objekata u visoko i niskogradnji ispunjavajući potpuno sve tražene zahtjeve. Kao prirodni građevinski materijal cijenjen je zbog njegove svestrane primjene. Ljepenka je višeslojni materijal dobiven od raznih vlakana lijepljenjem i prešanjem. Katran i lepenke nudimo po veoma povoljnim cijenama.

KERAMIKA I SANITARNI MATERIJAL

Keramičke pločice, dekori i bordure. Kreativne kombinacije - Doživljaj za Vaša osjetila. U ponudi imamo kolekcije pločica za sve namjene poznatih proizvođača. Sve što je potrebno za vaš topli dom. Također imamo i ljepila za keramiku i sve ostalo što Vam je potrebno za ugradnju.

LJEPILA I BOJE ZA ZIDARSTVO

Nudimo velik izbor boja i ljepila za zidarstvo. Nudimo unutarnje boje, vanjske boje i lakove. Vršimo prodaju samo poznatih brendova koji su se dokazali kroz godine rada u ovom području. Iz ponude izdvajamo: ljepila za stiropor, fasadne boje, unutarnje boje, mase za lIjepljenje nosivih ploča i slično.

MATERIJALI ZA ZIDANJE I VEZIVA

U ovu kategoriju spadaju cement, kreč i ostali materijali za zidanje koji se danas koriste. Nudimo veliki izbor veziva. Pogledajte više informacija

METALNI PROIZVODI

Na našem skladištu možete pronaći različite proizvode od metala. U ovome području nudimo metalne cijevi različitih profila, okrugle, kockaste i pravougaone. Također nudimo i različite proizvode od metala kao što su flahajz, različiti profili od metala (L, T, Z, S), ankere, uzengije i ostalo.

PARKETI I LAMINATI

Kod nas možete pronaći razne vrste parketa i laminata. Laminat je idealno rješenje za sve koji vole brzo rješenje podne obloge! Laminat je izuzetno popularna podna obloga prije svega jer je prirodni izgled drveta glavna inspiracija prilikom dizajniranja. Pored navedenog nudimo razne vrste parketa, brodske podove i lamperiju.

PLETIVA I OGRADE

Nudimo velik izbor pletiva i ograda raznih profila i dimenzija. Kod nas možete pronaći sve oblike pletiva koji se danas koriste u građevinarstvu. Nudimo različita pletiva proizvedena od različitih materijala. Pored toga u ponudi imamo željezne ograde, kao i pletiva za ograđivanje.

PLIN ZA DOMAĆINSTVO

U ponudi imamo i plin za domaćinstvo po vrlo pristupačnim cijenama. Plin kao energent u domaćinstvu već dugo se smatra najjeftinijim i najekonomičnijim rješenjem. Premda je ustaljena predrasuda da je izrazito opasan, zbog otrovnosti i eksplozivnosti, pravilnim izvođenjem instalacije i pažljivim korištenjem rizici se mogu svesti na najnižu razinu. Nudimo plin u standardnim bocama punjenima sa 10kg plina.

PROIZVODI OD DRVA

U našoj ponudi nudimo različite proizvode od drva kao što su drvena građa, stolarija, lamperija i brodski pod. Pogledajte više informacija. Pogledajte više informacija.

SILIKONI I FUGMASE

Kod nas možete pronaći sve vrste silikona i fugmasa. Silikonima na gradilištu obično nazivamo sve materijale za zaptivanje spojeva i ljepljenje koji se isporučuju u kartušama ili kobasicama. Fugmase se koriste za fugiranje keramičkih pločica, mozaika, klinkera u zatvorenim prostorima kao što su na primjer: kupaonice , kuhinje itd. Nudimo silikone i fugmase za veoma široko područje upotrebe.

VODOMATERIJAL

Vodomaterijal se koristi u građevinarstvu za odvod, dovod i drenažu. U ponudi imamo vrlo širok asortiman vodomaterijala kao što su cijevi i pribor za odvod-dovod i drenažu, PVC pribor za odvod-dovod, kao i pocinkovani pribor za široku upotrebu. Pogledajte više informacija.